Over Bootcamp Club Fitter in Middelburg

Wij zeggen altijd dat wij de leukste Bootcamp Club van Middelburg zijn en zelfs durven wij te zeggen dat wij de leukste van heel Zeeland zijn! Bij ons is plezier in het sporten net zo belangrijk als het behalen van jouw sportieve doelstellingen. Wij van Bootcamp Club Fitter zijn van mening dat als je plezier hebt in het bootcampen, de resultaten vanzelf zullen komen. Kijk hier voor een overzicht van onze soorten bootcamplessen!

 

Materialen-Bootcamp-bij-Bootcamp-Club-Fitter-

Materialen Bootcamp bij Bootcamp Club Fitter

Waar staat Bootcamp Club Fitter voor?
Onze lessen staan garant voor een sportieve uitdaging, plezier, gezelligheid en resultaat! Onze gecertificeerde trainers, die met vakkennis de leukste lessen

bedenken, zorgen ervoor dat elke les weer anders is en genoeg uitdaging voor je biedt! Veel mensen vragen wel eens: “Gaan de lessen altijd door?”. Dan beginnen wij te lachen en antwoorden al onze trainers: ‘Wij trainen altijd door!!’. Dus wat voor weer dan ook -een grote bui regen, bij 30 graden, of juist super koud- de lessen gaan altijd door. Er is één uitzondering en dat is onweer, dan zoeken wij een veilige locatie of slaan we een les over, de gezondheid en het welzijn van onze leden gaat voor!

Fitter Zeeland is nu Bootcamp Club Fitter
Joep Joosten heeft eind 2013 Fitter Zeeland opgezet.Toen hij naar Zeeland verhuisde heeft hij zijn passie voor sport omgezet door het starten van de eerste Middelburgse Bootcamp Club. Na 3 jaar was het voor hem tijd om de volgende stap te zetten en is hij zich gaan focussen op het begeleiden van Topsporters in de randstad. Dennis Simons heeft eind 2016 het stokje overgenomen van Joep. Toen is gelijk besloten om de naam aan te passen van Fitterzeeland naar Bootcamp Club Fitter. Met ingang van 1 juni 2019 is onze vaste trainer Sophie Matulessy mede- eigenaar geworden en zal het in januari 2020 in zijn geheel overnemen.

De trainers van Bootcamp Club Fitter
Onze club is niets zonder onze enthousiaste, gezellige en motiverende bootcampinstructeurs. Zij zorgen ervoor dat jullie gemotiveerd blijven en net dat extra stapje zetten. Iedere trainer zorgt ervoor dat elke les weer anders is en nieuwe uitdagingen heeft. Wij zijn altijd opzoek naar leuke en nieuwe trainers! Dus lijkt je het leuk om bij ons les te geven? Check deze link!

Onze motiverende trainers op een rijtje!

 • Dennis Simons

 • In 2015 ben ik begonnen met het geven van bootcamplessen. Toentertijd was de naam van de club Fitter Zeeland en was Joep Joosten nog de eigenaar. De reden dat ik bootcamplessen ben gaan geven is omdat ik veel plezier en energie haal uit
  het begeleiden en motiveren van anderen.

  Zeker op het gebied van mijn grootste hobby: sport. Mensen kunnen motiveren om ze nét dat stapje extra te kunnen laten zetten, geeft mij echt een kick! Dit is ook de reden geweest dat ik, toen de mogelijkheid zich voordeed, het stokje van Joep Joosten heb overgenomen en eigenaar ben geworden van Bootcamp Club Fitter.

  Tevens ben ik werkzaam als marketingmanager bij een internationaal bedrijf. Totaal wat anders, maar juist de combinatie is perfect! Mijn vrije tijd besteed ik aan hardlopen, wielrennen (racefiets
  van Minnaar Wielersport, beetje reclame maken), Obstacle Runs en spinning.

  Het hardlopen van de Kustmarathon en mijn deelname aan de Alpe d'HuZes waren de afgelopen jaren mijn sportieve hoogtepunten. Het geeft mij een goed gevoel om met een groep mensen samen een sportieve prestatie te leveren. Ik ben van mening dat juist de kracht van een groep ervoor zorgt dat individuele doelen op elk niveau worden bereikt. Sportiviteit en
  gezelligheid komen samen bij Bootcamp Club Fitter.

  Spreekt ook jou dit aan dan hoop ik je snel te zien bij onze lessen!

 • Sophie Matulessy

 • Sinds oktober 2016 geef ik trainingen bij Bootcamp Club Fitter. Voorheen heb ik hier drie jaar zelf gesport, waar ik in korte tijd van sporten mijn hobby heb gemaakt. Het liefst sport ik iedere dag, afwisselend met Bootcampen, hardlopen en de sportschool.

  Ik ben erachter gekomen dat ik door ervaring veel over sport te weten ben gekomen, waarmee ik anderen kan motiveren en inspireren. Het leukste aan Bootcampen vind ik de afwisseling met cardio en kracht, dat je gebruik kunt maken van de natuur en je eigen lichaamsgewicht. Verder ben ik doordeweeks coach op het Johan Cruijff College in Roosendaal, een MBO-school voor topsport studenten. Het coachen komt vanuit de HBO-opleiding pedagogiek wat ik gestudeerd heb.

  Mijn persoonlijke visie is vooral het bewustzijn van een goede balans tussen sport, werk en genieten van het leven. Wordt dit ook jouw doel? Kom dan snel langs, dan ga ik jou hierbij helpen!

 • Thijs Ludlage

 • In 2015 ben ik begonnen met bootcampen, al snel merkte ik bij mijzelf positief resultaat! Niet alleen conditioneel maar ook geestelijk werd ik een stuk Fitter! Al snel wilde ik andere mensen motiveren en ben ik begonnen met de opleiding Bootcampinstructeur. Nu geef ik les bij de leukste buiten sportschool van Zeeland, Bootcamp Club Fitter!

  Een les voorbereiden, nadenken welke spiergroepen je deze training aan bod wil laten komen en dan ook zien dat je training een positief effect heeft geeft mij een goed gevoel. Je ziet het plezier en de motivatie bij de leden en dat geeft mij een boost! Het differentiëren tussen beginnende leden en gevorderde leden in één training is een uitdaging, maar wel één waarbij je als instructeur altijd scherp moet zijn. Als je aan het einde van de les de voldane gezichten ziet weet je, niet alleen de conditie en spiergroepen zijn weer aangepakt, maar geestelijk ben je ook weer een stukje Fitter geworden.

  Naast het lesgeven werk ik voor een speciale eenheid binnen de overheid. Voor mijn werk moet je geestelijk en lichamelijk erg fit zijn daarom doe ik in mijn vrije tijd vaak aan hardlopen in combinatie met kracht training. Na aardig wat deelnemen aan loopwedstrijden weet ik wat afzien is, en op welk moment je de juiste support nodig hebt. Die support geef ik als instructeur graag over tijdens onze lessen, om net dat beetje extra uit jezelf te halen!

  Ga de uitdaging aan en kom snel eens langs voor een les, van beginnende tot gevorderde sporter ben je bij ons op de juiste plaats. Geen probleem als je nog nooit hebt gesport of na lange tijd het sporten weer op wilt pakken, bij onze club is iedereen welkom!

 • Eva Joosse

 • Nu al ruim vijf jaar geleden, zag ik steeds een groepje mensen bootcampen in de Veerse Poort. Omdat ik steeds nieuwsgieriger werd, heb ik mij toen in geschreven voor een proefles, sindsdien niet meer weg te slaan bij Bootcamp Club Fitter. Ik was op dat moment totaal niet sportief, wel al 15 kg afgevallen en op zoek naar beweging wat mij kon helpen met de laatste kilo's en motivatie om te gaan en blijven sporten.

  De snelle vooruitgang die ik boekte, zowel in conditie als in lichaamsgewicht, hielpen me gemotiveerd te blijven en zorgden ervoor dat ik uiteindelijk 3x per week kwam trainen en daarnaast het hardlopen op ging pakken. Sinds kort ben ik ook gestart met crossfit. Naast het sporten ben ik voor mezelf ook veel bezig met gezonde voeding, muziek, fotografie, maar vind ik het ook erg leuk om activiteiten te ondernemen met vrienden/familie of juist lekker ontspannen thuis te zijn.

  Ik ben afgestudeerd pedagoog en gezinshulpverlener, wat ik toepas binnen de jeugdzorgsector bij Juvent, jeugd en opvoedhulp Zeeland. Ik doe mijn werk met veel passie en haal hier veel voldoening uit. Ondanks dat kan mijn werk ook pittig zijn en vind ik bij de bootcamp ontspanning en een uitlaatklep.

  In september 2017 ben ik begonnen met het geven van training. Eerst vanuit ervaring en scholing van vanuit de collega's van de bootcamp. Daarna ook gestart met een opleiding tot bootcamp trainer 2.0 welke ik in januari 2018 met succes heb afgerond!

  Ik vind het leuk om nieuwe oefeningen te zoeken die de trainingen uitdagend houden. Hierdoor vermaak ik me soms uren op YouTube voordat ik mijn trainingsvoorbereiding rond heb! Verder haal ik mijn inspiratie uit mijn eigen ervaring met sport. Ik vind het een uitdaging om sporters hun persoonlijke grenzen te laten verleggen, vooruitgang te zien en ik hou van plezier bij het sporten. Mijn motto: pas als je je grenzen kent kun je ze verleggen, ik zie je snel!