Over Bootcamp Club Fitter

Bootcamp is uitgegroeid tot een super populaire sport en een aanrader om mee te starten, ook als je niet van sporten houdt! Bij ons is plezier in sporten net zo belangrijk als het behalen van jouw sportieve doelstellingen. Wij van Bootcamp Club Fitter zijn van mening dat als je plezier hebt in het bootcampen, de resultaten vanzelf zullen komen. Kijk hier voor een overzicht van onze soorten bootcamplessen!

 

Materialen-Bootcamp-bij-Bootcamp-Club-Fitter-

Materialen Bootcamp bij Bootcamp Club Fitter

Onze lessen staan garant voor een sportieve uitdaging, plezier, gezelligheid en resultaat! Onze gecertificeerde trainers, die met vakkennis de leukste lessen bedenken, zorgen ervoor dat elke les weer anders is en genoeg uitdaging voor je biedt! Dit doen we door op verschillende locaties te sporten, materialen te gebruiken en het laagdrempelig te houden. ‘Wij trainen altijd door!!’. Dus wat voor weer dan ook, een grote regen bui, 30 graden, of juist super koud- de lessen gaan altijd door. Er is één uitzondering en dat is onweer, dan zoeken wij een veilige locatie of slaan we een les over, de gezondheid en het welzijn van onze leden gaat voor!

 

De trainers van Bootcamp Club Fitter
Onze club is niets zonder onze enthousiaste, gezellige en motiverende bootcampinstructeurs. Zij zorgen ervoor dat jullie gemotiveerd blijven en net dat extra stapje zetten. Iedere trainer zorgt ervoor dat elke les weer anders is en nieuwe uitdagingen heeft. Wij zijn altijd opzoek naar leuke en nieuwe trainers! Dus lijkt je het leuk om bij ons les te geven? Check deze link!
Onze motiverende trainers op een rijtje!

 • Sophie Matulessy

 • Precies 5 jaar geleden deed ik een proefles bij Bootcamp Club Fitter. Wat moest ik verwachten, wie sport daar allemaal en kan ik dat wel aan, waren mijn gedachten. Tijdens de warming up raakte ik al snel aan de praat en voor ik het wist was ik op een super leuke, gezellige en effectieve manier aan het sporten. Ik kwam vol energie en positiviteit thuis en voelde echt dat ik wat gedaan had. In die tijd studeerde ik nog (pedagogiek, inmiddels afgerond) en kon daarnaast veel bootcampen. Mijn conditie en lichaam verbeterde razendsnel wat mij weer motivatie gaf om door te gaan. Door alle ervaring vroegen ze mij na 1.5 jaar een training te geven en met succes want tot op heden geef ik nog steeds training en heb ik in juni 2019 de bootcamp in zijn geheel overgenomen (hoe gek kan iets lopen). Ondertussen de cursus bootcamp instructeur en opleiding personal trainer afgerond en nu full time met de bootcampclub bezig. De momenten in de parken met elkaar, de verschillende seizoenen die je daardoor bewuster meemaakt en de waardering die je krijgt van het buiten zijn en het gevoel wat je de rest van de dag daaraan over houdt. Ik geniet volop van dit werk (het is nog steeds mijn hobby) en ik geniet als ik andere zie genieten en energie krijgen.

  Heb jij je motivatie weer gevonden om te starten of zit je nog in de vicieuze cirkel waar je niet uitkomt. Bij ons kan je altijd starten met een gratis proefles, hierdoor kan je zelf de sfeer proeven en een training volgen op eigen tempo.

 • Dennis Simons

 • In 2015 ben ik begonnen met het geven van bootcamplessen. Toentertijd was de naam van de club Fitter Zeeland en was Joep Joosten nog de eigenaar. De reden dat ik bootcamplessen ben gaan geven is omdat ik veel plezier en energie haal uit het begeleiden en motiveren van anderen. Mensen kunnen motiveren om ze nét dat stapje extra te kunnen laten zetten, geeft mij echt een kick! Dit is ook de reden geweest dat ik, toen de mogelijkheid zich voordeed, het stokje van Joep Joosten heb overgenomen en eigenaar ben geworden van Bootcamp Club Fitter van 2016 tot 2019. Tevens ben ik werkzaam als marketingmanager bij een internationaal bedrijf. Totaal wat anders, maar juist de combinatie is perfect!

  Het hardlopen van de Kustmarathon en mijn deelname aan de Alpe d'HuZes waren de afgelopen jaren mijn sportieve hoogtepunten. Het geeft mij een goed gevoel om met een groep mensen samen een sportieve prestatie te leveren, dit gebeurd ook bij de bootcamp. Ik ben van mening dat juist de kracht van een groep ervoor zorgt dat individuele doelen op elk niveau worden bereikt. Sportiviteit en gezelligheid komen samen en dat is de reden van het succes van Bootcamp Club Fitter.

 • Ludo Snijders

 • Ik 2017 ben ik in Middelburg komen wonen met mijn vriendin. We zochten een sport en in mei 2018 hadden we onze proefles bij Bootcamp Club Fitter. Door de goede sfeer, de resultaten die we boekte en de contacten die we eraan over hielde bleven de dagelijkse komen. Vroeger heb ik verschillende vechtsporten gaan, op mijn vijfde begon ik met judo, daarna karate en aikido. Later jiujitsu in Leiden waar ik mijn vriendin ook heb leren kennen. Zo zie je maar waar gezond sporten toe kan leiden. In 2019 zat ik tijdelijk zonder werk waardoor de focus nog meer op het sporten lag. Spontaan ben ik begonnen met het geven van een training en tot op heden geef ik met veel plezier les bij Bootcamp Club Fitter. Ondertussen werk ik al programmamanager voor toeristisch ondernemend Zeeland. Een leuke overstap omdat ik officieel gepromoveerd ben op de archeologie van Midden-Amerika. Als trainer ga ik de uitdaging aan, dat iedereen plezier heeft in het sporten en achteraf een goed gevoel heeft. Ik geef voornamelijk gevorderde trainingen en haal veel inspiratie uit mijn sport verleden in de vechtsport.

 • Lora van den Hemel

 • Voor de liefde ben ik naar Middelburg verhuisd en sinds 2015 actief bij Bootcamp Club Fitter waar ik 3 a 4 keer in de week sport. Ik ontdekte spieren die ik nog niet kende, je ziet snel verbetering in wat je doet en door de sfeer bleef ik de motivatie vinden om te blijven sporten. Bootcampen is een vorm van sport dat je samen doet en dat schept een band. Zeker een aanrader als je nog niet bekend bent in je nieuwe woonomgeving. Ik heb hierdoor veel nieuwe mensen leren kennen, een toffe club vrienden aan overgehouden en een passie voor sport gekregen. Tussendoor heb ik voor 2 jaar in Valencia gewoond (Spanje) maar na liters sangria en wat salsa lessen weer terug in het Zeeuwse. De passie voor sport en de bootcamp bleven mij trekken en sinds 2020 zelf aan de slag als trainer bij Fitter. Ik ben mega enthousiast en wil iedereen op zijn niveau motiveren. Ik krijg energie van de lessen en doe dan ook fanatiek mee.