Trainingstijden en trainingslocatie

Onze lessen zijn altijd en overal in de natuur. De natuur en het buiten zijn zorgt voor ontspanning en vermindert stress. Buiten gaat de tijd veel sneller dan binnen. Voordat je het weet, ben je al een uur onderweg. Wij hebben wisselende locaties op vaste dagen in de week. Hieronder vind je de verschillende soorten lessen met de bijbehorende trainingstijden en daaronder de locatie waar wij verzamelen om te bootcampen in Middelburg, Arnemuiden en Vrouwenpolder. Zo kun je gemakkelijk zien wanneer je aan welke lessen kunt deelnemen en wat er gepland staat.

 

Wij gaan onze vleugels spreiden!!! Vanaf mei krijgen wij er namelijk een vaste locatie in Vrouwenpolder bij in samenwerking met Duinhotel Breezand. Voor zowel de gasten als de locals en onze huidige leden is het straks mogelijk bootcamp trainingen in de omgeving en yoga lessen in de binnentuin van het hotel te boeken. Tot rust of in actie komen kan dus straks in de Ibiza sferen van hotel Breezand.

Wil je alvast van informatie stuur dan gerust een mail 

Bekijk trainingstijden

Trainingslocaties Bootcamp 

Middelburg; Vogelpark Veerse Poort - gratis parkeren - verzamelen op het grasveld Park Torenvliet - gratis parkeren - verzamelen op het grasveld Park Molenwater - betaald parkeren - verzamelen bij het ronde muziek huis Centrum Abdij Plein - betaald parkeren of kom op de fiets - verzamelen op het plein Arnemuiden; Steigerweg - gratis parkeren - verzamelen op het grasveld bij de fitnesstoestellen (dinsdag en vrijdag) Parkeerplaats voetbal vereniging (woensdag avond) Vrouwenpolder; Duinhotel Breezand - gratis parkeren - verzamelen voor het hotel bij de receptie Voor de yoga melden bij de receptie Mocht je het nog niet helemaal kunnen vinden kan je altijd even bellen naar: 06 22 43 66 56